Столичният The Residence Club се превърна в изящен декор за близка среща от третия вид. Но не по филмовата класика на Стивън Спилбърг, а като изтънчена пресечна точка на красотата и постиженията в козметиката, които работят в нейна полза.

Amber Club и Biologique Recherche представиха пред своите почитатели тайната на вечната красота, а актрисата Силвия Лулчева сподели личната си история за срещата с една от най-големите компании, чиято мисия е красотата. Biologique Recherche стартира като лаборатория за изследвания и развитие, чието единствено призвание е създаването на формули за красота. Това е и кодовата дума за Amber Aesthetic & Beauty Club, в който красотата има постоянен адрес. Красота с пулса на времето е мотото на екипа на Грета Желева, която сюрпризира дамите с комплимент от Biologique Recherche.

Актрисата Силвия Лулчева, с неподвластна на времето красота, довери своята собствена рецепта – „. За мен най-добрата комбинация е продукти от кислородната серия , съчетани с продукти Biologique Recherche от серията VIP02 и, разбира се, бестселъра и запазена марка на – лосионът Р50, който е нещо като универсален боец, както аз на галено го наричам в къщи. Само помнете – за да има ефект, трябва да се срещнете с Biologique Recherche първо в салона и после в къщи.

Дата – 13 юни 2019

Локация – The Residence Club Sofia

Тип на събитието – Коктейл

Брой гости – 25

Партньори на събитието – Bilogique Recherche

Специални гости на събитието – Силвия Лулчева