Поддържането на млада и красива кожа, със сияен тен и блясък, често се превръща в едно от топ желанията както на дамите, така и на господата, които държат на безупречния си външен вид. Постигането на тази цел е възможно чрез редица козметични и естетични терапии, и апаратни процедури, провеждани в клинични условия.

Освен това, обаче, козметиката за домашна грижа заслужено получава все по-голяма роля в ежедневието ни. Тя е чудесен начин да удължим видимо и трайно резултатите, които постигаме чрез работата на специалистите. Важно е козметичните продукти, които използваме в грижата за кожата ни, да бъдат правилно подбрани според типа и индивидуалните нужди на всеки. 

До скоро смятахме, че не съществува “вълшебен еликсир”, чрез който можем да възвърнем естествения блясък на кожата, но тогава открихме крем за домашна грижа, обогатен с най-чистите съставки от нашето собствено тяло. От там идва и неговото име – SoMe – толкова аз.

В тази статия ще разгледаме обстойно какво представлява SoMe, защо е толкова специален и какво общо има с плазмолифтинга

Какво е плазмолифтинг или PRP? 

Плазмолифтингът е познат още като PRP или вампирски лифтинг. Това е неинвазивна инжекционна процедура за стимулация на кожата, при която се взима венозна кръв от пациента. Тя минава през специална центрофуга, в която се отделя богатата на тромбоцити кръвна плазма. След това, на принципа на мезотерапията, се прилага в желаните зони – очи, шия, деколте, лице, скалп. Част от плазмата се интегрира и в козметиката за домашна грижа. 

PRP терапията е безопасен метод за подмладяване, който стимулира естественото регенериране на кожата, предотвратява признаците на стареене,  и възвръща естествения младежки вид, за който всички мечтаем. Подобрява еластичността на кожата и стимулира производството и синтеза на колаген. 

Ползите от плазмотерапията са познати на медицината от десетилетия, но когато те бъдат имплементирани в козметичната индустрия, тогава се получава революция. Именно това е SoMe.

 

Какво представлява серумът SoMe? 

Понастоящем SoMe e следващо ниво на обгрижване на кожата. Иновативен продукт от ново поколение, който можете да намерите ексклузивно и за първи път в България в Amber Beauty Club. Той интегрира собствената ви кръвна плазма, като осигурява по естествен начин синтеза на колаген и еластин за дълготрайна ревитализация и блясък. 

SoMe е крем с фин завършек, в който уникалните свойства на PRP намират своето място. По време на плазмолифтинг терапията част от извлечената и обработена  плазма се отделя и инжектира в специален флакон. След това се разбърква добре и по този начин се образува вашият персонален SoMe серум. Патентовата му формула от съставки се съчетава с кръвната плазма и по този начин запазва нейните свойства. С това продуктът вече е готов за употреба в домашни условия.

Важно е да знаете, че в  SoMe се съдържат специални стабилизатори, които поддържат серума и не позволяват развитието на микроогранизми. Затова съхранявайте вашия крем в хладилника.

 

Какво прави SoMe толкова неповторим?

Всъщност, можем спокойно да кажем, че неповторимостта на серума идва от самите вас, защото SoMe спомага за регенерация на кожата по възможно най-естествения начин, тъй като плазмата от собствената ви кръв е уникална. Само вашата кожа може да усвои на 100% всички растежни фактори от тялото ви. Те стимулират лечебните свойства на вашия организъм и способността му да се регенерира, а с това и подмладява. Тъй като всички тези фактори се събират на едно място и се прилагат локално (напр. на лицето) имат още по-силен ефект. Това е революционно нова технология за създаване на козметичен продукт. 

Кремът може да се прилага и самостоятелно, без предварително проведен плазмолифтинг, ако не желаете да се подлагате на инжекционни процедури. Въпреки това е необходимо да се вземе кръв от вената, която да мине през същия процес за отделяне на плазмата. Няколко часа преди процедурата, е препоръчително да  консумирате високопротеинова и богата на желязо храна. Генерално – колкото по-качествена храна и напитки консумирате, толкова по-качествена ще бъде и вашата кръвна плазма.

SoMe може да се съчетае безопасно с всяка друга козметика, която използвате, особено с висококачествените естествени продукти. 

Подарете си сияйност и красота със SoMe – крем  еликсир на младостта, създаден от вас за вас

В Amber Beauty Club предлагаме процедури с плазмолифтинг, които ще възвърнат сиянието и блясъка на лицето, изглаждайки фините несъвършенства. В допълнение, ексклузивно при нас можете да откриете и да вземете вашия индивидуален  крем SoMe, който ще спомогне кожата ви да запази дълготрайна свежест, хидратация и сияние. 

Свържете се с нашите квалифицирани специалисти, които ще ви предложат различни решения, подходящи за индивидуалните ви нужди.