Оформянето на контура и стягането на тялото e изключително популярна естетична процедура, която гарантира видимо и трайно намаляване на обиколките и стягане на отпусната кожа, резултат от резки вариации в теглото.

Чрез комбинация от технологии, супермодерната платформа Accent Prime предлага високоефективни, индивидуални решения за оформяне контура на тялото. Accent Prime е разработена от Alma Lasers – глобален лидер в областта на лазерните технологии с естетична насоченост. Революционната технология съчетава последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати. Апликаторът UltraSpeed е иновативна комбинация от 3 типа ултразвукови вълни за безопасно, бързо и ефективно премахване на локални мастни натрупвания. Могат да се третират корем, паласки, ръце, седалище, бричове, бедра, колене. Методът е комфортен и без възстановителен период. Апаратурата от най-ново поколение за оформяне контура на тялото и стягане на кожата дава възможност за персонализиране на процедурите в зависимост от специфичните проблеми на всеки пациент. Ултразвуковите вълни селективно унищожават мастните клетки, чието съдържимо се извежда по естествен начин от организма. Прилагането на радиочестотна енергия след ултразвука ускорява метаболизма, стимулира лимфния дренаж, активира синтеза на нов колаген и еластин, стяга кожата и подобрява нейната структура.

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

20+

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Тяло

Методи

  • Апаратна процедура

Необходим брой процедури

  • 4-8

Често задавани въпроси

Как протича процедурата?

Ултразвуковата енергия се насочва селективно към мастните клетки, докато околните тъкани остават незасегнати, което гарантира постигане на максимален ефект.

Какво се случва в кожата по време на процедурата?

Ултразвуковите вълни навлизат в подкожната мастна тъкан, предизвикват вибрации и разкъсване на мастните клетки, чието съдържимо се извежда по естествен начин от организма.

Какво трябва да знаем за периода на възстановяване?

За улесняване извеждането на разградените мазнини от тялото е препоръчително да се увеличи приемът на вода.

Кога настъпва ефектът и каква е неговата продължителност?

Ефектът е видим след първата процедура и постепенно се разгръща във времето.

Каква е препоръчителната честота на процедурите?

Препоръчителният брой процедури е 4-8 процедури с интервал две седмици.

Кога не се прилага процедурата?

  • Наранявания и открити рани по кожата.
  • Кожни инфекции.
  • Онкологични заболявания.
  • Бременност и кърмене.

Често задавани въпроси

Дерматологът определя мястото на поставяне на филъра, като се съобразява с анатомичните особености на пациента. Самата процедура продължава около 20-30 минути.

Филърът се разпределя разномерно в областта на скулите, а резултатът се вижда веднага.

Процедурата не изисква възстановителен период. Мястото на инжектиране може да се зачерви или да отече, но дискомфортът отминава бързо (в рамките на няколко часа до няколко дни).

Ефектът се вижда веднага, а продължителността му продължава около година.

Процедурата може да се повтори отново след пълното или частично разграждане на филъра.

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.