Революционните терапии на козметичната марка HydroPeptide са „ГЕНИ-ална“ грижа за кожата, разработена на база на последните постижения в епигенетиката и на благотворното действие на пептидите. Отличават се с бързи, видими резултати и клинично доказано дълготрайно действие.

HydroPeptide е американски бранд, създаден от генетици. В основата му стоят принципите и откритията на епигенетиката – ново научно направление, което изучава как начина на живот, възприятията и редица външи фактори могат да управляват гените ни. С помощта на иновативни технологии брандът произвежда продукти и предлага терапии, чиито мощни съставки подават сигнали към гените, отговарящи за състоянието на кожата. Тези съставки са познати като “пептиди” или информационни молекули.

Какво е Епигенетика и как работи тя?

Епигенетиката намира приложение в естетиката, защото именно гените ни са отговорни за начина, по който изглеждаме, а също така как и колко бързо остаряваме. Чрез епигенетиката продуктите и терапиите HydroPeptide регулират експресията на гените и как те се проявяват. Активира се онази информация в гените, която сигнализира на клетките да действат благотворно и “се изключва” онази, която забързва процесите на стареене.

Какво представляват HydroPeptide терапиите?

Хидропептидните терапии представляват персонализирани СПА ритуали за лице от висок клас, в които се използват и прилагат продукти на марката HydroPeptide.

Освен с лечебните си свойства, терапиите се отличават с нежни аромати, които галят сетивата и носят усещане за спокойствие.

Чистите съставки в продуктите не крият рискове от поява на възпаления и дразнене след процедурите.

ВРЕМЕТРАЕНЕ

90 минути

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

25+

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Лице и шия

Период на възстановяване

Препоръчително е след HydroPeptide терапия да се избягва миене на лицето или зоната на третиране за период от 6 – 8 часа. Това е времевият интервал, в който пептидите остават активни и действат, за да осигурят максимални резултати.

Видове терапии HydroPeptide

The Lifting Power Facial – 60 минути

Мощната антиейджинг терапия The Lifting Power Facial таргетира видимите следи на стареене, като трансформира кожата чрез детоксикация и намаляване на подпухналостта. Със своята уникална формула, тази терапия подобрява кръвообращението в дълбочина, за да остави кожата стегната, по-плътна, здрава и сияйна.

Anti-Wrinkle Facial – 60 минути

HydroPeptide Anti-Wrinkle Facial е луксозна и релаксираща терапия без възстановителен период, която гарантира видими, клинично доказани резултати. Силното ѝ действие идва от уникалната ѝ формула с регенериращи и уплътняващи пептиди, активатори на растежни фактори и протеини, които придават на кожата по-младежки вид и сияние.

Calming Recovery Facial – 60 минути

Терапията HydroPeptide Calming Recovery Facial ще успокои и придаде блясък и сияние и на най-чувствителната кожа. Нежният пилинг освежава кожата без да я дразни, а подхранващата маска подпомага процесите на възстановяване и хидратацията, като потушава зачервяванията.

Brightening Facial – 60 минути

Озаряваща терапия HydroPeptide Brightening Facial изравнява и изсветлява пигментни петна с различен произход, включително старчески, фотоиндуцирани, белези от акне и мелазма. В тази терапия не се използват агресивни активни съставки. Ефектът се постига чрез комбиниране на доказани естествени изсветляващи агенти + нежни ексфолианти.

Acne Clarifying Facial – 60 минути

Acne Clarifying Facial подобрява състоянието на проблемни кожи, страдащи от акне и загуба на киселинен баланс. Комбинацията от салицилова киселина и пептиди работи в посока изглаждане текстурата на кожата, изравняване на тена и регулиране секрецията на себум. Тази терапия спомага за отпушване на порите и ускорява обновяването на клетките като заздравява кожата и възвръща естествения ѝ блясък.

Firming Vibrant-C Facial – 60 минути

Патентованата терапия HydroPeptide Firming Vibrant-C Facial възвръща младежкия блясък и плътност на кожата. Ензимният пилинг с витамин С, съчетан с уникална система за доставяне на витамини в дълбочина и двойната маска, имат мощен стягащ ефект. След тази терапия лицето остава отпочинало и сияйно, а кожата е видимо подмладена.

Advanced Antioxidant Facial – 60 минути

Терапия HydroPeptide Advanced Antioxidant Facial осигурява на кожата мощна антиоксидантна защита. Тази терапия премахва замърсяванията в дълбочина и доставя необходимите биоминерали. Само в две стъпки, ексфолирането на кожата незабавно ще озари и изглади текстурата ѝ, за да придаде здрав и блестящ вид.

Intense Refresh Facial – 60 минути

Терапията HydroPeptide Intense Refresh Facial съдържа мощна формула от 5 ексфолианта в един пилинг, който стимулира клетъчното обновяване, за да придаде сияен тен. Охлаждащата маска PolyPeptide Collagen+ “заключва” хидратацията в кожата и подпомага по-доброто усвояване на активните съставки.

Cryo-Luxe Facial – 60 минути

HydroPeptide Cryo-Luxe Facial е терапия, която включва контрастни техники за стимулиране на микроциркулацията, за да подобри цялостното състояние на кожата. Мощният пилинг заличава фините линии и бръчки, пигментните петна и подобрява неравномерната текстура на кожата.

Deluxe Facial – 60 минути

Терапията HydroPeptide Deluxe Detox Facial има зашеметяващ ефект. Тя спомага за оптималното функциониране на кожата, като я изчиства от замърсявания в дълбочина, възстановява, подхранва и защитава. Тази терапия укрепва защитните функции на кожата възвръща нейния младежки вид и блясък.