VelaShape III най-известната и ефективна неинвазивна процедура в света за премахване на целулит. Преминала е десетки клинични изпитания с над 10 млн. процедури, които доказват категорични резултати с 97% удовлетвореност сред пациентите. Терапията разбива целулита, намалява обиколките и оформя упорити зони като корем, талия, долната част на гърба, ханша и бедрата.

VelaShape III е апаратът, който дава оптимален ефект след най-малко направени процедури. Лазерните терапевти на Amber Beauty Club препоръчват между 3-6 сесии през 2 седмици след проведена персонална консултация.

В този блог пост ви представяме 5 основни ползи от процедурите с VelaShape III.

 

Нехирургично и безболезнено редуцира мазнините

Понякога дори най-добрите и регулярни усилия, които полагате, за да отслабнете, може да не доведат до удовлетворяващи резултати. Това може да бъде потвърдено и от активни спортисти, които нерядко чакат с месеци, за да видят мечтаната форма в огледалото. Може би защото е нужна сила отвън, която да задвижи метаболизма преди уау ефекта.

Точно такъв генератор, който активира естествените процеси в тялото, е патентовата технология VelaShape III. Производителите на апарата дават 100% гарантиран резултат от минус 1.5 см. от третираната зона след една процедура. VelaShape III използва инфрачервени и радиочестотни вълни, които избирателно се насочват към мастните клетки под кожата. Мазнините се стопяват без да се увреждат тъканите и се извеждат по естествен път от организма. Терапията най-често се прилага за намаляване на локалните мастни натрупвания около корема, бедрата и седалището, но практически могат да бъдат третирани зони по цялото тялото за подобряване на контура.

 

Успешно премахва целулита

VellaShape IIII разбива целулита, стяга отпуснатата кожа и заглажда неравностите в зоната. Платформата работи, като комбинира инфрачервена светлина, механичен масаж с масажни ролки, пулсиращ вакуум и радиочестота. Четирите технологии работят в перфектен синхрон, комплексно загряват съединителната тъкан, подобряват клетъчния метаболизъм и едновременно дренират. Tялото получава дълбок тъканен масаж, който намалява целулита. Две седмици след процедурата целулитът и обиколките в третираната зона намаляват, а най-добри резултати могат да се видят няколко седмици след последната терапия. Терапевтите от Amber Beauty Club препоръчват прием на повече течности за засилване на ефекта.

 

Заличава белезите от стареене и подобрява текстурата на кожата

Едно от най-големите предимства на VelaShape III е, че не само премахва целулита и намалява обиколките, а и помага за заличаване на признаците от стареене по кожата на тялото. Процедурите коригират дехидратирана и отпусната кожа, цялостно подобряват структурата и качествата й. Чрез загряване на кожата и тъканите терапията възбужда колагеновите влакна да синтезират нов колаген. Процесите на стимулиране на кръвния поток и микроциркулацията цялостно обновяват кожата и я подмладяват. Терапията не само коригира признаците на стареене, но и е превенция срещу тях.

Хората, които се подлагат на процедурата, споделят за подобряване качествата на кожата още по време на първата процедурата – повърхността на кожата се усеща по-гладка, по-еластична и по-твърда.

 

VelaShape III е съвършена подкрепа за спортуващи

VelaShape III е безболезнен метод за моделиране на тялото, с който безопасно можете да постигнете контура и формата, които винаги сте искали. Резултатите, не могат да се възпроизведат с диета и упражнения. Много пациенти, които спортуват от години, се оплакват от целулит, а с тази терапия могат да се сложат финалните щрихи на добре оформените релефи на почти перфектното тяло. Препоръчително е да се прилага паралелно със спортен и хранителен режим. Не трябва да се приема за заместване на редовна диета и физически упражнения, защото резултатите няма да са удовлетворителни.

 

Активира цялостния процес на детоксикация в тялото

VelaShape III засилва лимфопотока в тялото, който е част от имунната система и е важен за здравето ни. Лимфата има ключова роля за изхвърляне на токсините, които затрудняват нормалното функциониране на организма и причиняват възпалителни процеси. Лимфната система изпълнява важни функции – да пречиства междуклетъчното пространство, да филтрира кръвта и да произвежда бели кръвни телца, които се борят с патогените. И тъй като тя работи по-бавно, ускоряването й чрез VelaShape III активира цялостния процес на детоксикация в тялото и благоприятства доброто здраве.