В битката с целулита се впуска нов играч с елегантно име. VelaShape 3 е нова неинвазивна терапия, която постига максимални резултати, благодарение на комбинираната формула на действие – контур на тялото и ефикасно ограничаване на целулита. Вакумното засмукване подобрява лимфодренажа, докато инфрачервената светлина и биполярните радиочестотни енергии леко загряват мастните клетки и околните тъкани, което предизвиква, както разбиване и намаляване на мастните натрупвания, така и стимулирането на нов колаген за стягане на кожата.

Ефектът на терапията започва да се забелязва след 3 – 6 процедура. Резултатите са забележителни – намаляване на обиколката от 1 до 3 см., а повърхността на кожата се чувства по-гладка и фина.

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

за 18+

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

корем, бедра, седалище, ръце

Методи

  • Апаратна процедура

Необходим брой процедури

  • 3-6

Често задавани въпроси

Какво причинява целулита?

И досега няма ясно обяснение на какво точно се дължи тази промяна. Специалистите коментират, че е най-вероятно резултат от комбинирани фактори – нездравословен начин на живот, „лоши“ гени или хормонални промени, които настъпват във времето и оказват силно влияние върху голяма част от органичните процеси в организма.

Какви резултати могат да се очакват?

Сред оптималните резултати на неинвазивната терапия са драстични промени в обиколката на засегнатите зони, като е съвсем реалистично да промените гардероба си с един до три размера минус.

Колко бързо се забелязва промяната след необходимите процедури от серията VelaShape?

Ще започнете да забелязвате постепенно подобряване на третираната зона веднага щом повърхността на кожата ви започне да се чувства по-гладка и по-твърда. С течение на времето се постига и по-малка обиколка в третираната зона, както и намаляване на целулита, а най-добри резултати ще се видят около 10 седмици след първата терапия.

Колко процедури са необходими за постигане на оптимален ефект?

Обикновено са необходими 3-6 процедури за постигане на най-добри резултати. Често евъзможно да се замени една по-продължителна сесия на лечение с до три по-кратки сесии.След консултация със специалист ще се намери най-добрата индивидуална схема запостигане на добри резултати.

Безопасно ли е VelaShape?

Лечението VelaShape е безопасно и ефективно за всички типове и цветове на кожата. Не са регистрирани краткосрочни или дългосрочни странични ефекти.

Болезнена ли е терапията VelaShape?

Нормално е да усетите необичайна топлина за няколко часа след лечението, както и леко зачервяване на кожата.

Често задавани въпроси

Дерматологът определя мястото на поставяне на филъра, като се съобразява с анатомичните особености на пациента. Самата процедура продължава около 20-30 минути.

Филърът се разпределя разномерно в областта на скулите, а резултатът се вижда веднага.

Процедурата не изисква възстановителен период. Мястото на инжектиране може да се зачерви или да отече, но дискомфортът отминава бързо (в рамките на няколко часа до няколко дни).

Ефектът се вижда веднага, а продължителността му продължава около година.

Процедурата може да се повтори отново след пълното или частично разграждане на филъра.

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.