Съхранете съвършения си външен вид


За представителите на силния пол, нашите висококвалифицирани специалисти подбраха най-подходящите, ефикасни и безболезнени процедури от богатото портфолио на Amber Beauty Club. Процедури, които не само решават специфичните проблеми, характерни за мъжката кожа и осигуряват свежа визия, но и помагат за зареждане с нова енергия и високо самочувствие. Всички терапии се провеждат при гарантирана конфиденциалност и след консултация с някои от нашите дерматолоцзи.

Деликатна дерматологична грижа


modelirane-na-tyalo

Моделиранена тяло

Премахване на локалните мастни натрупвания в областта на корема и паласките

premahvane-na-dvoina-bradichka

Премахване двойна брадичка

Неоперативно редуциране на локалните мазнин и премахване на двойната брадичка

Неоперативна бефаропластика

Терапия с уреда Plasma BT безопасно отстраняване на малки кожни образувания

Козметичнитерапии

Процедури съобразени със спецификата на мъжката кожа

Хидратиращи процедури

Предлагаме ритуали, които осигуряват оптимална хидратация, нормализират баланса на кожата

Отстраняване на татуировки

Лазерно отстраняване без риск от белези и хипопигментация

Лазерна епилация


Прекомерното окосмяване по тялото е неприятен проблем за много мъже, особено в зони като гръб, рамене, гърди и корем. Знаем, че държите на гладката кожа и търсите високотехнологични решения за премахване на нежеланите косми, бързо и абсолютно безболезнено. Лазерната епилация с нашия апарат Soprano Titanium е наистина приятно изживяване, което гарантира комфорт и дълготрайни резултати.

Лечение хиперхидроза


Ботулиновият токсин се използва ефикасно за лечение на хиперхидроза – прекомерно изпотяване. Повишено отделяне на пот може да се наблюдава по цялото тяло или локално – по дланите, стъпалата, подмишниците, челото и гърба. Чрез инжектиране на ботулинов токсин в тези области, прекомерното отделяне на пот се редуцира до нормални нива, а резултатът се запазва между 6 и 9 месеца.

Косопад - ние имаме решение


Един от най-често срещаните проблеми при мъжете е загубата на коса или оредяването й в определени зони. Дължи се на различни фактори – хормонален дисбаланс, стрес, недостиг на важни за организма витамини, минерали и други ценни нутриенти.

Лечение с мезотерапия

Мезотерапията заздравява и укрепва косъма. С инжекционна процедура се въвеждат различни видове мезотерапевтични коктейли от витамини, аминокиселини, стволови клетки и други активни съставки за стимулиране на космените фоликули. Методът подобрява кръвоснабдяването на скалпа и активира растежа на здрава коса. Процедурата е безболезнена, а резултатът е видим около 2 месеца след началото на лечението.

Лечение с PRP

Терапията с богата на тромбоцити плазма PRP (Platelet Rich Plasma) е миниинвазивна процедура за третиране на косопад. При нея се взема минимално количество от собствената кръв на пациента – около 10 мл. Чрез центрофугиране се извличат тромбоцитите, които се инжектират на дълбочината на космения фоликул. PRP терапията стимулира клетъчните процеси и подобрява растежа на косъма, ускорява се и образуването на нови кръвоносни съдове, което стимулира микроциркулацията и ревитализацията на космения фоликул.

Още процедури подходящи за мъже


Изглаждане на бръчки

Премахването на бръчки с ботулинов токсин е лесна, бърза и безболезнена процедура, която не нарушава естественото изражение на лицето и мъжественото излъчване.

Възстановяване на лицев овал

Прилагаме колагенови стимулатори от последно поколение за възстановяване загубени обеми на лицето, стягане, уплътняване и лифтиране на кожата, а също и за запълване на дълбоки бръчки и гънки в областта на лицето.

Химичен пилинг

Чрез контролирано отстраняване на повърхностните слоеве на епидермиса се подобрява текстурата и релефа на мъжката кожа, редуцират се бръчките, отстраняват се пигментации, белези и остатъчни постакнеични образувания.

Третиране на акне и белези от акне

Прилагаме иновативната технология ClearSkin, която съчетава неаблативен Glass лазер с едновременно контактно охлаждане и уникален вакуум механизъм.

Почувствайте се по-комфортно в кожата си