Съхранете съвършения си външен вид


За представителите на силния пол, нашите висококвалифицирани специалисти подбраха най-подходящите, ефикасни и безболезнени процедури от богатото портфолио на Amber Beauty Club. Процедури, които не само решават специфичните проблеми, характерни за мъжката кожа и осигуряват свежа визия, но и помагат за зареждане с нова енергия и високо самочувствие. Всички терапии се провеждат при гарантирана конфиденциалност и след консултация с някои от нашите дерматолоцзи.

Деликатна дерматологична грижа


modelirane-na-tyalo

Моделиранена тяло

Премахване на локалните мастни натрупвания в областта на корема и паласките

premahvane-na-dvoina-bradichka

Премахване двойна брадичка

Неоперативно редуциране на локалните мазнин и премахване на двойната брадичка

Козметичнитерапии

Процедури съобразени със спецификата на мъжката кожа

Хидратиращи процедури

Предлагаме ритуали, които осигуряват оптимална хидратация, нормализират баланса на кожата

Отстраняване на татуировки

Лазерно отстраняване без риск от белези и хипопигментация

Лазерна епилация


Прекомерното окосмяване по тялото е неприятен проблем за много мъже, особено в зони като гръб, рамене, гърди и корем. Знаем, че държите на гладката кожа и търсите високотехнологични решения за премахване на нежеланите косми, бързо и абсолютно безболезнено. Лазерната епилация с нашия апарат Soprano Titanium е наистина приятно изживяване, което гарантира комфорт и дълготрайни резултати.

Лечение хиперхидроза


Мускулните релаксанти се използват ефикасно за лечение на хиперхидроза – прекомерно изпотяване. Повишено отделяне на пот може да се наблюдава по цялото тяло или локално – по дланите, стъпалата, подмишниците, челото и гърба. Чрез инжектиране на мускулен релаксант в тези области, прекомерното отделяне на пот се редуцира до нормални нива, а резултатът се запазва между 6 и 9 месеца.

Косопад - ние имаме решение


Един от най-често срещаните проблеми при мъжете е загубата на коса или оредяването й в определени зони. Дължи се на различни фактори – хормонален дисбаланс, стрес, недостиг на важни за организма витамини, минерали и други ценни нутриенти.

Лечение с мезотерапия

Лечение с плазмолифтинг

Още процедури подходящи за мъже


Почувствайте се по-комфортно в кожата си