Понякога е нужна сила отвън, която да задвижи метаболизма отвътре и да постави финалните щрихи на мечтаната фигура. В Amber Beauty Club, след консултация с нашите специалисти, изготвяме персонален план с терапии за контуриране на силуета.

Този сезон сме ви приготвили няколко специални предложения, с които да оформите фигурата си за летните емоции.

Accent Prime Ултразвук + Лимфодрениращ масаж

Цена за пакета: 250 лв.

**Пакетът включва по 1бр. от двете процедури

Accent Prime Ултразвук е иновативна комбинация от 3 типа ултразвукови вълни, които селективно, бързо и ефективно стопяват локални мастни натрупвания. 

А чрез лимфодрениращия масаж, посредством бавни поглаждащи и изпомпващи масажни техники, излишните течности и мазнините се извеждат от организма по естествен път. 

Комбинацията от двете терапии едновременно активира цялостния процес на детоксикация, намалява обиколките в различни зони и дава усещане за лекота. 

Извършват се през 1 седмица в комбинация.

Accent Prime Ултразвук + VelaShape III

Цена за пакета: 400 лв.

**Пакетът включва по 1бр. от двете процедури

VelaShape III е най-ефективната процедура за борба с целулита. Апликаторът засмуква част от третираната зона и с помощта на масажните ролки загрява и дренира тъканите в дълбочина.

Двете технологии едновременно разбиват целулита, подобряват метаболитните процеси, изглаждат кожата и оформят зони като корем, талия, ханш и бедра. Комбинираната терапия безболезнено моделира тялото и подобрява спортните резултати. Прилага се през интервал от 2 седмици.

Индивидуални програмиза стягане на кожата

След консултация, специалистите на Amber Beauty Club, могат да назначат индивидуален курс от процедури.

Антицелулитен масаж

Цена: 79 лв.

Със силови масажни техники се въздейства директно върху проблемния участък. Механично се стимулира разграждането на мастните депа. Засилва се микроциркулацията, излишната вода се извежда от мускулите.

Accent Prime Радиочестота + Ултразвук

Цена: от 350 лв.

Съчетава ултразвукова и мощна радиочестотна енергия чрез механичен масажор за дълбоко дермално загряване. Едновременно стопява мазнините и стяга кожата, като изглажда целулита. Резултатите, които се постигат с иновативната платформа, не могат да се възпроизведат с диета и упражнения. 

Мезотерапии за моделиране на тялото

Инжекционните процедури доставят в третираните зони на тялото коктейл с различни активни съставки за разбиване на целулита. Прилагат се при задържане на течности или локализирано натрупване на мазнини. Могат да имат стягащо, моделиращо и разграждащо мастните клетки действие. 

**Броят от процедури и интервалите между тях зависи от назначената персонална програма от специалистите на Amber Beauty Club.

Мезотерапията RRS ® HA Cellutrix премахва целулита и стяга кожата

Цена за 1бр: 250 лв.

Мезотерапията Revital Celluform e нежна липосукция, разбива целулита, видимо намалява мастните натрупвания и подобрява еластичността на кожата.

Цена за 1бр: 250 лв.

Мезотерапия PPC Draining за стопяване на локални мазнини (препоръчва се и при двойна брадичка

Цена за 1бр: 300 лв.

Запишете час за консултация

При необходимост и по препоръка от лекар се изготвя програма, която едновременно редува мезотерапии и апаратни процедури. Персоналният план включва специфични терапии според нуждите на пациента с определен брой и препоръчителни интервали между различните сесии.