В най-студените месеци от годината Amber има подаръци за вас!

Подарете си грижа през студените месеци с най-подходящите терапии за този период от годината. Не пропускайте специалните предложения на Amber.

Нашите експерти по красота подбраха за вас уникална селекция от високотехнологични терапии за възстановяване и поддържане блясъка на кожата и косата през зимата.

Точно сега, когато ниските температури подлагат тялото Ви на стрес, е моментът да си подарите процедурите, които ще Ви направят неустоими. Периодът е подходящ за онези терапии, които изискват възстановяване.

Мезотерапия RSS на Skin Tech Pharma Group

Мезотерапията е инжекционна процедура за хидратация, стягане, подхранване, уплътнява и цялостно подмладяване на кожата. Прилага се и като превенция на фини линии и бръчки. Може да има избелващ, липолитичен или антицелулитен ефект. Портфолиото на испанската компанията Skin Tech Pharma Group, лидер в производството на биоревитализиращи продукти,  включва мезотерапии за различни зони: лице, околоочен контур, шия, деколте и тяло.

Препоръчват се 4-6 процедури през 2 седмици.

⭐⭐⭐⭐⭐

Стара цена 1 бр.: 150 - 300 лв.Нова цена 1 бр.: 130 - 260 лв. 15% отстъпка на всички мезотерапии RSS на Skin Tech Pharma Group

Радиочестотен лифтинг с Accent Prime

Процедурата цялостно подмладява, уплътнява, повдига и стяга кожата на лицето, околоочния контур, шията и деколтето, като активира синтеза на нови колаген. Няма възстановителен период. Препоръчва като самостоятелна процедура с изключителен ефект или преди поставяне на филъри за засилване и удължаване на резултатите от инжекционната терапия. Accent Prime се прилага и за намаляване локалните мастни натрупвания в зоната на брадичката и лицевия контур.

Прилага се през 2 седмици с препоръчително от 4 до 6 процедури.

🧊🧊🧊🧊🧊

Радиочестотен лифтинг на лице: Стара цена 1 бр.: 190 лв.Нова цена 1 бр.: 160 лв. 15% дискаунт на всички зони

Стопяване на двойна брадичка с Accent Prime

Процедурата значително намалява локалните мастни нарупвания в зоната на брадичката и по линията на челюстта. Повдига и стяга кожата отвътре навън чрез възбуждане на колагеновите влакна. Терапията е безболезнена и не изисква възстановителен период е и се препоръчва преди поставяне на филъри за забележителен ефект. ‘

Прилага се през 2 седмици с препоръчително от 4 до 6 процедури.

🧊🧊🧊🧊🧊

Стара цена 1 бр.: 350 лв.Нова цена 1 бр.: 250 лв.

Стара цена 4 бр.: 1200 лв.Нова цена 4 бр.: 1000 лв.

Ремоделиране на лице с микроплазма RF PIxel

Микроплазмата стимулира производството на колаген и еластин, като не само изтрива бръчките и свива порите, но и заличава белези от акне, травми и хирургически интервенции, премахва повърхностни петна и мелазма, цялостно възвръща младежкия блясък. Тази терапия се прави с анестезия само през студените месеци и има възстановителен период. 

Прилага се през 4 седмици по индивидуална програма.

⭐⭐⭐⭐⭐

Стара цена 1 бр.: 600 лв.Нова цена 1 бр.: 500 лв.

Стара цена 3 бр.: 1500 лв.Нова цена 3 бр.: 1300 лв.

Лазерен лифтинг на цяло лице с Alma-Q

Най-нежният метод за подмладяване на лице, шия, деколте, ръце и дори деликатни зони като устни и околоочен контур. Повдига и уплътнява кожата, стяга я, освежава тена, премахва петна и мелазма, свива порите. Терапията е комфортна, без време за възстановяване и може да бъде направена при вече поставени филъри и ботокс, тъй като не се стопяват.

Прилага се през 3-4 седмици с препоръчителни 4 процедури.

⭐⭐⭐⭐⭐

Стара цена 1 бр.: 1000 лв.Нова цена 1 бр.: 800 лв.

Стара цена 4 бр.: 3400 лв.Нова цена 4 бр.: 2800 лв.

Лазерен лифтинг на лице и шия с Alma-Q

Терапията ефективно отлага процесите на клетъчно стареене едновременно на лицето и шията. Кожата в зоните под брадичката е много по-деликатната и тънка, защото е снабдена с по-малко мастни жлези, което я прави силно уязвима на бръчки, увисване и пигментации. Лазерният лифтинг с Alma-Q уплътнява кожата на лицето и шията чрез мощна стимулация на нов колаген и еластин. Подобрява моментално качеството на кожата, премахва петна и постига естествен преход на тена на лицето към шията и деколтето.

🧊🧊🧊🧊🧊

Стара цена 1 бр.: 1300 лв.Нова цена 1 бр.: 1000 лв.

Стара цена 4 бр.: 4000 лв.Нова цена 4 бр.: 3600 лв.

Подарете си красотав Amber Beauty Club

Специалистите на Amber Beauty Club са винаги готови да ви препоръчат най-подходящите терапии и процедури, за да изглеждате зашеметяващо.