5 идеи за подаръци за Свети Валентин

Остават часове до Деня на влюбените и ако сте отлагали пазаруването за последния момент или все още не сте успели да откриете идеалния подарък за човека, когото обичате най-много, ние имаме няколко оригинални идеи.

Read more


7 причини да празнувате на Свети Валентин

14 февруари е от онези празници, които или наистина обичате или категорично отхвърляте. Освен че преплита различни традиции и вярвания, в повечето случаи да разделя празнуващите на романтици и любители на виното.

Read more


4  причини да изберете филър за устни - дори и да не искате обем

Финото е новото драматично

Една от последните интригуващи тенденции е по-финото уголемяване на устни, което акцентира върху контура, хидратацията и формата.

Read more


Хората с поставени филъри не трябва да се притесняват от ваксините

„Единствената препоръка е да изчакат с разкрасителните процедури месец преди и след самата имунизация“, е мнението на дерматолога и микробиолог доц. Весела Райкова.

Read more


3 причини да премахнете бенките си през зимата

Възможно е дерматологът да препоръча премахване на бенка или пациентът да поиска да го направи. Има няколко различни причини за отстраняване на бенки.

Read more


Какво трябва да знаете за пилинга Cosmelan преди да изберете процедурата

Cosmelan е водещ професионален депигментиращ метод навсякъде по света. Този уникален продукт е разработен специално за лечение на тежка хиперпигментация от мелазма, лунички, старчески петна, белези и не само.

Read more


DermaClear - изкуството за дълбоко почистване на лицето

DermaClear e новаторска и ефективна терапия срещу замърсяванията на кожата. Мощна тристепенна хидрадермабразио платформа за дълбоко почистване, подхранване и хидратиране.

Read more


Какви са ползите за кожата от процедурата микронидлинг

Микрониндлинг е неинвазивна процедура, при която чрез малки игли се прониква през повърхността на кожата, като се създават „микро наранявания“. Тези микроскопични рани предизвикват лечебен имунен отговор и стимулират кожата да регенерира.

Read more


Неочаквани ползи от инжектирането на филър в брадичката

В съвременната ера на инжекционните процедури „балансирането на профила“ се е превърнало в стандарт за грижа – симетрията се оценява спрямо размера и се придава приоритет на цялото спрямо частите.

Read more


9 неща, които да не правите след инжекционни процедури

Има няколко ключови неща, които не трябва да правите в часовете, дните и седмиците след инжектиране на филър или невротоксин, за да сведете до минимум вероятността от нежелани странични ефекти.

Read more