3 ползи за тялото от лимфодренажния масаж

В този блог пост ще научите какво е лимфодренажнен масаж - как работи, какви са ползите от него за здравето и за добрия контур на тялото и по какво се различава от антицелулитната терапия.

Read more


5 стъпки как да изберете най-доброто място за лазерна епилация

С лазерния терапевт Мария Стоянова от Amber Beauty Club ви представяме няколко стъпки, които ще ви помогнат в избора на правилното място за лазерна епилация.

Read more


5 горещи тенденции при косите през пролет-лято 2021

Пролетта е точното време да изпробвате нова форма или нюанс в косите, за да посрещнете вълнуващо по-топлите дни.

Read more


Кажи „здравей“ на лятното си тяло

В днешната статия ви представяме 3 супер модерни и ефективни терапии, поотделно и в комбинация, с които да засилите любовта към собственото си тяло.

Read more


Изкуството да бъдеш жена през погледа на нашите клиенти

В този блог пост ви представяме лични истории за женската енергия и чар, за тайната на женската магия от първо лице на клиентите на Amber Beauty Club.

Read more


Как да предотвратите ефектите от фотостареенето

Взаимодействието между факторите на околната среда в комбинация с някои индивидуални характеристики определят как изглежда и как ще остарява кожата ви.

Read more


Лип флип с ботокс за по-плътни устни

Една от модерните процедури през последните месеци сред инфлуенсърите в Инстаграм е инжектирането на невротоксин в устните, по-популярна като „лип флип с ботокс“ или обръщане на устната.

Read more


Две хубави очи – красотата на жената е в погледа

В поредния блог пост от нашата мартенска серия, посветена на женствеността, отделяме специално внимание на погледа и на зоната около очите с ценни съвети как да запазите младежкия блясък за дълго време. Още повече, че през последната една година очите са най-големият акцент в естетиката.

Read more


Каква е причината за хипопигментацията и как се лекува

Хипопигментацията или т.нар. хипомеланозата е загуба на цвета (пигмента) на кожата в дадена област по лицето или тялото, в резултат на което тя става по-светла от околната.

Read more


Мезотерапията е високоефективно лечение за незабавна хидратация и подмладяване

Дерматологът д-р Самер Шокър използва мезотерапията за лечение на много суха и дехидратирана кожа. Персонализирането на процедурата позволява тя да бъде ефективна за всички типове кожа и възрасти.

Read more