Премахване на целулит с VelaShape 3 и Accent Prime. Кое да изберем?

Целулитът е сочен като враг номер едно на перфектната фигура при жените, но вече и представителите на “силния” пол срещат проблеми с него. За щастие днес на пазара вече се предлагат много иновативни и същевременно ефективни процедури за справянето с неприятните мастни натрупвания по тялото. В тази статия ще ви представим два актуални подхода за третиране на целулита с апарати - VelaShape 3 и Accent Prime. 

Read more


Модерните козметични терапии и процедури за мъже

Много хора у нас все още считат, че грижата за външния вид е нещо, което само дамите трябва да правят. За щастие в последните години тези предразсъдъци изчезват и днес все повече млади мъже отделят време, за да се грижат за своята визия и да се чувстват комфортно в телата си. В тази статия ще се спрем на няколко процедури и терапии, които препоръчваме на представителите на “силния” пол. Много мъже държат да излъчват увереност и самочувствие, а една от първите крачки към това е да изглеждат безупречно. 

Read more


Как да подготвим кожата си за яркото слънце през топлите месеци?

Кожата ни среща различни предизвикателства през всеки един от годишните сезони. Докато през зимата трябва да се тревожим за това какви последици може да има за нея от студеното време, то през лятото трябва да сме готови за съвсем различен тип условия. Основно те са свързани със силното слънце, а ние трябва да вземем най-добрите възможни мерки според нашия тип кожа. В тази статия ще дадем някои ценни съвети за това как може да подготвим кожата си за горещите летни месеци. 

Read more


Козметични терапии за лице и тяло за бременни жени

Бременността е много специален период в живота на всяка една жена. Той обаче е обвързан и с доста ограничения. Част от тях са свързани с грижата за външния вид. Много от апаратните процедури за лице и тяло са противопоказни за тях, като в дългия списък присъстват лазерната епилация, голяма част от антиейдж процедурите,  някои  антицелулитни терапии и други. 

За улеснение на всички бъдещи майки в тази статия сме подготвили списък с подходящи за тях процедури за лице и тяло от най-висок клас, с които могат да се поглезят без да се притесняват. 

Read more


Как да се подготвим, за да сме неотразими за важно събитие?

В даден момент от живота си всеки човек трябва да се подготви за важно събитие, в което той играе главната роля. Може да бъде връчване на награда, важна презентация или личен повод за радост като сватба, кръщене или юбилей. Общото между всички тях е, че със сигурност бихте искали да се чувствате неотразими и да бъдете в целия си блясък. Независимо дали говорим за важно предизвикателство в професионалния ви живот или семеен празник, за вас ще бъде важно да изглеждате перфектно. А ние сме тук, за да ви помогнем с няколко ценни съвета, които са подходящи както за мъже, така и за жени. 

Read more


Как Amber Beauty Club беше признат за най-добър център за красота в България?*

През март 2019-та за първи път отвори врати  “храмът на красотата”, както обичаме да наричаме Amber Beauty Club. С откриването му мисията ни беше да създадем концептуално ново място в София, в което всяко посещение е приятно преживяване и възможност за бягство от забързаното ежедневие. Не просто козметичен център, а комплекс за красота, разговори и релакс, в който може се потопите и да излезете напълно преобразени. Но това не е всичко. 

Read more


Новите терапии на 111SKIN - задължителните ритуали за красота през 2022 г.

Неведнъж сме ви представяли историята на световноизвестната марка козметични продукти 111SKIN. Създадени като резултат от дългогодишния опита на пластичният хирург д-р Янис Александридис и вдъхновени от неговата практика в пластичната хирургия, те бързо стават любими на редица световни звезди и милиони хора по цял свят. 

Read more


Безопасна и безболезнена целогодишна лазерна епилация със Soprano Titanium

Топлите месеци вече са тук, а не след дълго ще имате повод да направите първото си плажуване. Докато стане време за това, трябва да подготвите тялото си за сезона. Част от този процес е премахването на нежеланото окосмяване. Благодарение на новите 3D технологии за лазерна епилация това може да се прави през цялата година и да бъде бърза и безболезнена процедура. Един от най-съвременните апарати, който се използва 365 дни в годината и се отличава с качеството на резултатите, които дава е Soprano Titanium на Alma Lasers. 

Read more


Апаратни процедури за съвършено тяло в Amber Beauty Club

Пролетта вече е тук! Топлите месеци идват с хубаво време и обещания за прекрасни моменти. И летният сезон, в който ще прекарваме повече време на плажа, не е толкова далеч. Разбира се, точно в тези приятни моменти и преживявание ще искате да изглеждате добре. За съжаление много хора страдат от разнородни кожни проблеми, които превръщат летните преживявания в поводи за неудобство и притеснение. В тази статия ще обърнем внимание и ще споделим с вас най-достъпните и популярни методи, с които можете да се справите с тези несъвършенства и да изглеждате прекрасно. И всичко това тъкмо навреме за първия ви плаж! 

Read more


Контуриране на лице - пет процедури, за които трябва да знаете

Много хора изпитват несигурност относно външния си вид и търсят начини, за да подобрят своята визия. Освен корекции по тялото, много често има случаи на отстраняване на несъвършенства по лицето. С развитието на естетичните процедури се появиха и много неоперативни процедури за цялостно контуриране на лицето или на определени части от него като брадичката, носа и скулите. 

Read more